Auta meitä helpottamaan ihmisten elämää ja säästämään heiltä aikaan ja rahaa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Keitä me olemme?

Tärkeimmät periaatteemme kaikessa toiminnassamme – koskien niin tuotetta kuin Driversnotea työpaikkana – ovat helppous ja tyytyväisyys. Pyrimme löytämään hyvän tasapainon tuloshakuisen työskentelyn ja yksityiselämän välille. Me Driversnotella haluamme tarjota sellaisen työilmapiirin, johon on mukava tulla aamuisin töihin, joten tuntien laskemisen sijaan tarkastelemme työn lopputulosta.

Miten me työskentelemme?

Käytämme Shape Up -mallia, jossa kahdeksan viikon syklit on jaettu kuuden viikon rakennusvaiheeseen ja kahden viikon rauhoittumisvaiheeseen. Haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme, joten emme koskaan sano, että tuotteemme on täydellinen nykytilassaan. Jotta sitä voidaan kehittää, tarvitaan paljon työtä ja asiakkaiden ymmärtämistä. Siksi minimoimme kokousten määrän ja puhumme Driversnoten käyttäjien kanssa.

Sarahin ja Casperin kokemukset

Katso video

Miksi me olemme hyvä työpaikka?

Driversnote on tanskalainen yritys, jonka sydän on kansainvälinen. Driversnotea käytetään kaikkialla maailmassa, joten myös toimistomme henkilöstö on kansainvälinen. Työ- ja yksityiselämän tasapaino on meille tärkeää, ja työtä on mahdollista tehdä joustavasti ja eri tapoja yhdistellen. Tärkeintä on kuitenkin se, että Driversnote on osallistava ja hyväksyvä paikka, jossa voit itse valita työskentelytapasi.

Klausin ja Petyan kokemukset

Katso video

Tiimimme

Olemme tuotekeskeinen tiimi, jonka toiminnan lähtökohtana on kuunnella jatkuvasti käyttäjien mielipiteitä ja oppia heiltä. Pyrimme jatkuvasti luomaan entistäkin paremman ja saumattomamman käyttökokemuksen asiakkaillemme.

Haluatko meille töihin?

Martin

Jonas

Sarah

Marco

Jeanne

Thomas

Lissi

Petya

Camila

Kristian

Klaus

Mathias

Christopher

Martin

Casper

Claus

Simon

Jesper

Steve

Diana

Kalliopi

Alexander

Katerina

Jasmin

Joshua

Sophio

Jonathan

Stefan

Jasmin

Zofia

Mohamed

Moritz

Haluatko työskennellä kanssamme?

Tavoitteenamme on tehdä työelämästä yksinkertaisempaa, miellyttävämpää ja tuottavampaa – ihan kaikille.

UX Research Student Assistant

Osa-aikatyö, Kööpenhamina

Hae nyt

QA Student Assistant

Osa-aikatyö, Kööpenhamina

Hae nyt

Edut työntekijöille

Keskitymme työn lopputulokseen ja luotamme siihen, että työskentelet itsellesi parhaasta paikasta käsin. Tämä on vain järkevää. Toisaalta meistä on mukavaa tavata toisiamme toimistolla, ja uskomme, että lähikontaktissa työskentely on hyvä tapa löytää ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin.
Haluamme oppia jatkuvasti lisää. Toimistomme kirjastossa on kokoelma lempikirjojamme, ja lisäksi tarjoamme jokaiselle työntekijälle 12 000 kruunun suuruisen vuosittaisen opiskelurahan.
Jokainen meistä tarvitsee energiaa työskentelyyn. Kokoonnumme päivittäin kanttiiniimme lounastamaan; tarjolla on niin lämmintä kuin kylmää ja sekä kasvis- että liharuokaa.
Meillä on loistava eläke-etu. Saat myös työkyky- ja henkivakuutuksen sekä vakavien sairauksien vakuutuksen.
Tarvitsetko apua fyysisen tai henkisen terveytesi hoidossa tai lasten terveydenhoidossa? Sairausvakuutuksemme kattaa kaiken tämän, mukaan lukien ympärivuorokautisen lääkäripalvelun verkossa.
Kaikki meistä hyötyvät joskus vapaapäivistä: oman tai lapsen sairastumisen sattuessa, mielen ollessa kiinni yksityiselämän ongelmassa tai kehon vaivojen estäessä keskittymisen työntekoon. Emme laske päiviä tai tuomitse, mutta luotamme kuitenkin siihen, että palaat töihin pystyessäsi.
Lapsissa on tulevaisuus, joten vietä ihmeessä aikaa lastesi kanssa. Tarjoamme enintään 22 viikkoa vanhempainvapaata täydellä palkalla äideille, isille ja kumppanivanhemmille.
Rauhallinen ja lämminhenkinen globaali pääkonttorimme sijaitsee keskustassa aivan Meatpacking District -alueen vierellä, jossa juna- ja metropysäkit ovat lähellä.
Työntekijöillä on runsaasti mahdollisuuksia viettää aikaa muiden tiimiläisten kanssa. Käymme usein perjantaisin drinkeillä ja järjestämme rentoja tilaisuuksia, kuten myös silloin tällöin illallisia sekä vuosittain toimiston ulkopuolella pidettäviä tapahtumia.
Tässä nyt ei ole mitään ihmeellistä, mutta me rakastamme sekä kahvia että teetä. Pressopannussa tai jäälattena; Earl Greytä tai marjaisaa... Meillä riittää vaihtoehtoja.
Hae aina halutessasi kaapeista välipaloja ja juomia ja nauti perjantain päätteeksi olutta. Ja jos lempivälipalasi puuttuu, hankimme sitä!
Työkielemme on englanti, sillä tiimissämme on ihmisiä vaikka mistä: Amagerista ja Adelaidesta, Torontosta ja Thessalonikista.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos haluat kysyä meiltä jotakin työtehtävään tai muuhun asiaan liittyvää, ota meihin yhteyttä täällä.

info@driversnote.fi