Matkojen helppo kirjaaminen

Napauta automaattista seurantaa tai paina Käynnistä-painiketta ja anna sovelluksen hoitaa loput. Kirjaamme matkan alusta loppuun puhelimesi GPS:n avulla.

Matkojesi automaattinen seuranta

Et enää koskaan unohda kirjata matkaa. Kun aktivoit automaattisen seurannan, voit käyttää joko puhelimesi liiketunnistusta tai iBeacon-laitetta saavuttaaksesi mahdollisimman tarkan seurannan:

Liiketunnistus

ILMAINEN

Sovellus aloittaa matkan seurannan heti, kun olet saavuttanut tietyn nopeuden. Tämä on hyvä valinta, jos olet aloittanut sovelluksen käytön vasta hiljattain.

  • Automaattinen seuranta
  • Seuraa myös muita matkoja, kuten bussimatkoja.
  • Tarkistaminen vaatii enemmän aikaa
  • Suurempi akun kulutus
KOKEILE HETI

iBeacon-seuranta

Automaattinen seuranta alkaa, kun puhelimesi on ajoneuvon lähellä. Aseta iBeacon-laite autoon ja anna sovelluksen hoitaa loput!

  • Automaattinen seuranta
  • Suorittaa määritetyn ajoneuvon matkojen seurannan
  • Tarkistaminen ei vaadi niin paljon aikaa
  • Pienempi akun kulutus
LUE LISÄÄ

Matkojen manuaalinen syöttö ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia

Driversnote tarjoaa käyttöösi kaikki työkalut kilometrikorvauksiin ja verovähennyksiin tarvittavan yksityiskohtaisen ajopäiväkirjan pitämiseen. Seuraa yksittäisiä matkoja, kirjaa aiempia matkoja ja tallenna matkamittarin lukema milloin tahansa.

Aloita matkan seuraaminen milloin tahansa

Haluatko seurata yksittäistä matkaa koko päivän ajomatkan sijasta? Riittää, kun painat Käynnistä-painiketta, ja sovellus alkaa kirjata matkaa puhelimesi GPS:n avulla. Napauta lopuksi Pysäytä, ja sovellus tallentaa matkan.

Luo manuaalinen matka

Unohditko seurata matkaa? Ei hätää, sillä voit käyttää sovellusta tai verkkoalustaa lisätäksesi matkan manuaalisesti myöhemmin. Lisää vain lähtöpaikan ja määränpään osoitteet, ja sovellus laskee kokonaismatkan.

Kirjaa matkamittarin lukemat

Jos sinun tulee dokumentoida autosi matkamittarin lukema, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Valitse, kuinka usein matkamittarin lukemat kirjataan. Voimme jopa lähettää sinulle asiasta muistutuksia. Laskemme kaiken puolestasi ja sisällytämme lukemat raporttiisi.

Muut ominaisuudet

Lisätietoja luokittelusta Lisätietoja raportoinnista

Usein kysytyt kysymykset

Ajokilometrien seurantaan on useita sovelluksia. Hanki Driversnote jo tänään, niin voit nauttia täysin automaattisesta ajokilometrien seurannasta ja luoda helposti verolainsäädännön mukaisia ajokilometrilokeja.

Varmista, että käytät ajokilometrien seurantasovellusta, joka seuraa ajoasi automaattisesti ja auttaa sinua kirjaamaan ajokilometrit verolainsäädännön mukaisesti. Driversnote seuraa automaattisesti ajokilometrejäsi ilman että sinun tarvitsee edes avata sovellusta! Luo ajokilometriraportteja napin painalluksella saadaksesi kilometrikorvauksia tai verovähennyksiä.

Ajokilometrien seuranta verotustarkoituksiin edellyttää, että kirjaat jokaisesta ajamastasi matkasta tietyt tiedot, kuten kilometrimäärän, päivämäärän, määränpään ja tarkoituksen. Driversnoten ajokilometrien seurantasovellus kirjaa kaikki tarvittavat tiedot automaattisesti.