Ajoneuvon ajopäiväkirjasovellus, jonka avulla voit seurata matkojasi helposti

Napauta automaattista seurantaa tai paina Käynnistä-painiketta ja anna sovelluksen hoitaa loput. Tallennamme matkan alusta loppuun puhelimesi GPS:n avulla.

Matkojesi automaattinen seuranta

Et enää koskaan unohda kirjata matkaa. Kun aktivoit automaattisen seurannan, voit käyttää joko puhelimesi liiketunnistinta tai iBeaconia saavuttaaksesi mahdollisimman tarkan seurannan:

liiketunnistin

ILMAINEN

Sovellus alkaa seurata heti saavuttaessasi tietyn nopeuden. Tämä on hyvä valinta, jos olet vasta hiljattain aloittanut käyttämään sovellusta.

  • Automaattinen seuranta
  • Seuraa myös muita matkoja, kuten bussimatkoja, jne.
  • Tarkistaminen vaatii enemmän aikaa
  • Suurempi akun kulutus
KOKEILE HETI

iBeacon-seuranta

Automaattinen seuranta alkaa, kun puhelimesi tulee ajoneuvosi lähelle. Aseta iBeacon autoon ja anna sovelluksen hoitaa loput!

  • Automaattinen seuranta
  • Seuraa matkoja tietyllä ajoneuvolla
  • Tarkistaminen ei vaadi niin paljon aikaa
  • Pienempi akun kulutus
LUE LISÄÄ

Matkojen manuaalinen syöttö ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia

Driversnote tarjoaa käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut matkakorvausten ja verovähennysten kirjaamiseksi. Seuraa yksittäisiä matkoja, kirjaa aiempia matkoja ja tallenna matkamittarin tiedot milloin tahansa.

Aloita matkan seuraaminen milloin tahansa

Haluatko seurata yksittäistä matkaa koko päivän ajomatkan sijasta? Riittää, kun painat Käynnistä-painiketta, ja sovellus alkaa tallentaa matkaa puhelimesi GPS:n avulla. Lopuksi napautat ”Pysäytä”, ja sovellus tallentaa matkan.

Luo manuaalinen matka

Unohditko seurata matkaa? Ei hätää, voit käyttää sovellusta tai web-käyttöliittymää lisätäksesi matkan manuaalisesti myöhemmin. Lisää vain lähtöpaikan ja määränpään osoitteet, ja sovellus laskee kokonaismatkan.

Kirjaa matkamittarin tiedot

Jos tarvitset autosi matkamittarin tietoja, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Valitse, kuinka usein matkamittarilukemat kirjataan, ja voimme jopa lähettää sinulle asiasta muistutuksia. Laskemme kaiken puolestasi ja sisällytämme lukemat raporttiisi.

Muut ominaisuudet

Lisätietoja luokittelusta Lisätietoja raportoinnista