Älykäs luokittelu

Sovellus tunnistaa saumattomasti, missä kävit, ja ehdottaa matkalle tarkoitusta, joka on helppo tarvittaessa korjata.

Matkojen luokittelu

Työ- ja yksityismatkat on erotettava toisistaan. Driversnoten avulla voit tehdä sen heti puhelimella tai käyttää verkkoalustaa myöhemmin.

Saapuneet-kansio matkoillesi

Näet viimeisimmät matkasi, ja voit halutessasi tarkistaa ja hyväksyä ne yksi kerrallaan tai poistaa tarpeettomat matkat.

Tarkastele kaikkia matkojasi

Voit selata kaikkia matkojasi ja tarvittaessa nopeasti lisätä paluumatkan.

Seuraa automaattisesti iBeaconin avulla

Seuraa tietyllä ajoneuvolla tekemiäsi matkoja Driversnoten iBeacon-laitteen avulla. Sovellus auttaa luokittelemaan matkasi työaikasi ja aiempien kirjaustesi perusteella.

Lue lisää iBeacon-laitteesta

Paikkojen käsittely

Sinun on kirjattava, missä kävit. Teemme sen sinulle helpoksi:

  • Sovellus valitsee automaattisesti aiemmin käytetyt sijainnit
  • Kun ajat uuteen kohteeseen, se ehdottaa lähellä olevia yrityksiä
  • Voit hallita sijainteja helposti sekä verkkoalustan että sovelluksen avulla

Muut ominaisuudet

Lisätietoja seurannasta Lisätietoja raportoinnista

Usein kysytyt kysymykset

Ajopäiväkirjasovellusta valittaessa kannattaa pohtia siinä tarvittavia ominaisuuksia, joista tärkein on automaattinen seuranta ja mahdollisuus laatia verolainsäädännön mukaisia ajokilometriraportteja. Muita erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ovat mahdollisuus luoda erillisiä ajopäiväkirjoja eri työpaikoille ja ajoneuvoille, luokitella matkoja automaattisesti, tallentaa usein käytettyjä osoitteita ja kirjata matkoihin lisätietoja.

Kyllä, monet ajokilometrien seurantasovellukset voivat seurata useiden ajoneuvojen ajokilometrejä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos käytät eri ajoneuvoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten henkilökohtaista ajoneuvoa työmatkoihin ja yrityksen ajoneuvoa työajoon. Driversnoten avulla voit seurata ajokilometrejä erikseen rajoittamattomassa määrässä ajoneuvoja.

Kyllä, ajokilometrien seurantasovellusta voi käyttää verovähennysten hakemiseen Verohallinnolta. Jos käytät henkilökohtaista ajoneuvoa liiketoimintaan, esimerkiksi ajat asiakastapaamisiin tai kuljet työhön liittyviin tapahtumiin, voit ehkä hakea verovähennystä ajamistasi kilometreistä. Varmista, että käytät sovellusta, jolla voi luoda verolainsäädännön mukaisia ajokilometriraportteja vähennyksiä varten.