Älykäs luokittelu

Sovellus tunnistaa saumattomasti, kenen luona kävit, ja ehdottaa matkalle tarkoitusta, joka on helppo tarvittaessa korjata.

Matkojen luokittelu

Työ- ja yksityismatkat on erotettava toisistaan. Driversnoten avulla voit tehdä sen heti puhelimella tai käyttää järjestelmän käyttöliittymää myöhemmin selaimella.

Saapuneet-kansio matkoillesi

Näet viimeisimmät matkasi, ja voit halutessasi tarkistaa ja hyväksyä ne yksi kerrallaan tai poistaa tarpeettomat matkat.

Katsele kaikkia matkojasi

Voit selata kaikkia matkojasi ja tarvittaessa nopeasti lisätä paluumatkan.

Seuraa automaattisesti iBeaconin avulla

Seuraa tietyllä ajoneuvolla tekemiäsi matkoja Driversnote iBeaconin avulla. Sovellus auttaa luokittelemaan matkasi työaikasi ja aiempien kirjaustesi perusteella.

Lue lisää iBeaconista

Paikkojen käsittely

Sinun on kirjattava kenen luona kävit. Teemme sen sinulle helpoksi:

  • Sovellus valitsee automaattisesti aiemmin käytetyt sijainnit
  • Kun ajat uuteen kohteeseen, se ehdottaa lähellä olevia yrityksiä
  • Voit hallita sijainteka helposti sekä verkkoliittymän että sovelluksen avulla

Muut ominaisuudet

Lisätietoja seurannasta Lisätietoja raportoinnista

Usein kysytyt kysymykset

Ajokilometrien seurantasovellusta valittaessa kannattaa pohtia siinä tarvittavia ominaisuuksia, joista tärkein on automaattinen seuranta ja mahdollisuus laatia verolainsäädännön mukaisia ajokilometriraportteja. Muita erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia ovat kyky luoda erilliset lokit eri työpaikoille ja ajoneuvoille, matkojen automaattinen luokitus, usein käytettyjen osoitteiden tallentaminen ja mahdollisuus kirjata matkoihin lisätietoja.

Kyllä, monet ajokilometrien seurantasovellukset voivat seurata useiden ajoneuvojen ajokilometrejä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos käytät eri ajoneuvoja erilaisiin tarkoituksiin, kuten henkilökohtaista ajoneuvoa työmatkoihin ja yrityksen ajoneuvoa työajoon. Driversnoten avulla voit seurata ajokilometrejä erikseen rajoittamattomassa määrässä ajoneuvoja.

Kyllä, ajokilometrien seurantasovellusta voi käyttää verovähennysten hakemiseen verottajalta. Jos käytät henkilökohtaista ajoneuvoa liiketoimintaan, esimerkiksi ajat asiakastapaamisiin tai kuljet työhön liittyviin tapahtumiin, voit ehkä hakea verovähennystä ajamistasi kilometreistä. Varmista, että käytät sovellusta, jolla voi luoda verolainsäädännön mukaisia ajokilometriraportteja vähennyksiä varten.