Helppous keskeisenä tekijänä

Driversnote on yksityishenkilöille ja tiimeille tarkoitettu ajokilometrien seuranta-alusta. Mahdollistamme kaikkialla maailmassa työmatkojen helpon seurannan ja raportoinnin.

Tutustu Driversnoten työntekijöihin

Miten kaikki alkoi?

Driversnote sai alkunsa vuonna 2013; tuntuu kuin siitä olisi kulunut vain hetki ja samalla ikuisuus. Nyt meillä on miljoonia käyttäjiä. Se tuntuu aivan mielettömältä.

Sen täytyy tarkoittaa, että tuotteemme täyttää odotukset eli poistaa käyttäjiltämme vaivannäön ja huolen. Haluamme antaa ihmisille aikaa ja mielenrauhaa keskittyä heille tärkeimpiin asioihin, joihin ei todennäköisesti kuulu ajokilometrien kirjaaminen ajopäiväkirjaan.

Olemme sataprosenttisen keskittyneitä ajokilometrien seurannan ratkaisuumme. Työmme koostuu sen kehittämisestä. Keskeinen osa laadun parantamista on palautteen vastaanottaminen ja sen mukaan toimiminen. Palaute on meille korvaamattoman tärkeää. Se toimii perustana testeillemme, olipa kyse sitten koodauksesta, viestinnästä tai yhteistyöstä.

Pyrimme jatkuvasti tulemaan paremmaksi yritykseksi. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on aina ollut sellaisen työympäristön luonti, jonne ihmiset tulevat aamuisin mielellään.

Vaikka rakastammekin yhteistyötä ja odotamme työntekijöidemme tekevän parhaansa, emme kutsu yritystämme "yhdeksi isoksi perheeksi", kuten monessa muussa pienessä yrityksessä on tapana. Meillä kaikilla on omat perheemme, joiden kanssa haluamme viettää aikaa. Sen sijaan olemme mahtavia työkavereita. Kunnianhimoisia tyyppejä, jotka työskentelevät yhdessä ja auttavat ja kouluttavat toisiaan päivästä toiseen.

Olemme erittäin ylpeitä sekä tuotteestamme että siitä, millaiseksi Driversnote-tiimi on muodostunut.

Martin & Jonas

Driversnoten perustajat

Driversnote lukuina

2
miljoonaa+
Driversnoten käyttäjää
4
miljardia+
kirjattua ajokilometriä
4,6
tähteä keskimäärin
App Store ja Google Play
70
tuhatta+
viiden tähden arvostelua

Mitkä ovat Driversnoten perusarvot?

Yksinkertaisuus

Pyrimme tekemään monimutkaisesta järjestelmästä yksinkertaisen. Vähemmän vaivaa tarkoittaa enemmän aikaa niille asioille, joista välität.

Yhteistyö

Arvostamme palautetta. Se sisältää työtovereiden, Driversnoten käyttäjien sekä tuotteeseemme liittyvien toimialojen ammattilaisten kuuntelemisen.

Luotettavuus

Meille on tärkeintä luoda sellainen tuote, johon ihmiset voivat luottaa. Asiakkaidemme mielenrauha tarkoittaa sitä, että olemme tehneet hyvää työtä.

Millaista on työskennellä kanssamme?

Pyrimme tiiminä mahdollisimman vähäiseen hierarkiaan ja mahdollisimman runsaaseen itsenäisyyteen, ja tuemme jatkuvan oppimisen kulttuuria. Uskomme vahvasti, että tiimiläistemme henkilökohtainen ja ammatillinen kasvu on avain yrityksemme menestykseen.

Jos koet missiomme ja arvomme omaksesi ja olet dataa hyödyntävä ammattilainen, joka nauttii yhteistyöstä samanhenkisten ihmisten kanssa (myös rennosti töiden jälkeen), tutustu avoimien työpaikkojen sivuun.

Klausin ja Petyan kokemukset

Katso video
Liity tiimiin

Onko sinulla kysyttävää?

Jos haluat kysyä meiltä jotakin työtehtävään tai muuhun asiaan liittyvää, ota meihin yhteyttä täällä.

info@driversnote.fi