Sovellus käynnistyy ja pysähtyy itsestään

Automaattinen seuranta iBeacon-laitteen avulla

iBeacon-laitteen avulla sovellus tallentaa automaattisesti tietyllä ajoneuvolla tekemäsi matkat. Näin voit välttää sellaisten matkojen seuraamisen, joissa olet matkustajana, kuljet polkupyörällä tai käytät julkista liikennettä. iBeaconin avulla säästät aikaa matkojen tarkistamisessa sekä kulutat vähemmän puhelimesi akkua.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Miten se toimii?

Kun sijoitat iBeacon-laitteen ajoneuvoosi, sovellus havaitsee, kun istut autoon tai poistut siitä. Driversnote seuraa matkojasi automaattisesti, vaikka sovellus olisi suljettu.

01
AUTOON TULLESSA
Puhelimesi havaitsee Driversnote iBeaconin ja kirjaa, että olet autossa.
02
ALOITA AJAMINEN
Laite kirjaa matkasi alusta loppuun, kun ajat. Sovellusta ei tarvitse avata.
03
AUTOSTA POISTUESSA
Sovellus lopettaa kirjaamisen, kun poistut autosta. Lähetämme sinulle ilmoituksen, jossa kerromme, että ajomatka on kirjattu.

Älykäs luokittelu

Sovellus tunnistaa, missä kävit, ja luokittelee matkan. Luokittelu on joko työajo tai henkilökohtainen ajo työaikojesi ja aiemmin kirjaamiesi ajomatkojen perusteella.

Lisätietoja luokittelusta

Aloita

Driversnote iBeacon on osa Basic-tilausta. Kun päivität tilauksen, voit sisällyttää iBeacon-laitteen mukaan tilaukseen. Pääset alkuun tekemällä tilauksen ja asettamalla iBeacon-laitteen autoosi.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Usein kysytyt kysymykset

Driversnote iBeacon on pieni Bluetooth-laite, joka lähettää signaalia. Kun asetat iBeacon-laitteen autoosi, puhelimesi poimii signaalin aina, kun istut autoosi. Sovellus aloittaa ajomatkasi seurannan automaattisesti. Kun poistut autosta matkasi päätteeksi, sovellus lopettaa matkan kirjaamisen.

iBeacon-laite mahdollistaa tarkimman mahdollisen automaattisen seurannan, koska se kertoo sovellukselle tarkalleen, milloin seurantaa suoritetaan. Liikkeen seuranta perustuu puhelimesi liiketunnistukseen. Siihen voi sisältyä matkoja, jotka on tehty julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai kollegan ajoneuvolla. Voit välttää tämän käyttämällä iBeacon-laitetta seurattavassa ajoneuvossa. Tarkistettavia matkoja syntyy vähemmän eikä puhelimesi akku kulu niin paljon.

Aseta se vain jonnekin autossasi. Se on omenaa pienempi ja mahtuu melkein minne tahansa.

iBeacon-laite toimii Android- ja Apple-puhelinten kanssa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään iPhone 6S -mallia tai sitä uudempaa.

Ei. iBeacon käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa, joka kuluttaa erittäin vähän akkua.

iBeacon-laitteen vähittäismyyntihinta on €37, mutta lähetämme sinulle laitteen veloituksetta, kun valitset vuositilauksen.

Voit tilata iBeacon-laitteen, kun päivität Basic-tilaukseen. Kun valitset vuositilauksen, saat laitteen veloituksetta.