Sovellus käynnistyy ja pysähtyy itsestään

Automaattinen seuranta iBeaconin avulla

Driversnote iBeacon pitää kirjaa autolla ajoistasi, ja varmistaa, että sovellus tallentaa taustalla kaikki ajomatkasi. Ajomatkasi eivät jää enää koskaan kirjaamatta. Pidä puhelin taskussasi ja anna puhelimen käynnistyä ja pysähtyä itsestään.

Sign up for free

Kuinka se toimii?

Kun asetat iBeaconin autoosi, sovellus havaitsee, kun astut ajoneuvoosi ja seuraa ajomatkojasi automaattisesti. Silloinkin, kun sovellus on suljettuna.

01
ASTUESSASI AUTOON
Puhelimesi havaitsee Driversnote iBeaconin ja kirjaa, että olet astunut autoon.
02
ALOITA AJAMINEN
Se auttaa tallentamaan matkasi alusta loppuun ajaessasi. Sovellusta ei tarvitse avata.
03
AJONEUVOSTA POISTUMINEN
Kun poistut autostasi, sovellut lopettaa tallennuksen. Lähetämme sinulle ilmoituksen, jossa kerromme, että ajomatka on kirjattu.

Älykäs luokittelu

Sovellus tunnistaa, kenen luona kävit, ja luokittelee matkan. Joko työajoihin tai työajoihin työtuntiesi ja aiemmin kirjaamiesi ajomatkojen perusteella.

Lisätietoja luokittelusta

Näin pääset alkuun

Driversnote iBeacon kuuluu osaksi Basic-tilausta. Kun päivität tilauksen saat mahdollisuuden saada iBeaconin mukaan tilaukseen. Pääset alkuun tekemällä tilauksen ja asettamalla iBeaconin autoosi.

Sign up for free

Usein kysytyt kysymykset

Driversnote iBeacon on pieni Bluetooth-laite, joka lähettää signaalia. Kun asetat iBeaconin autoosi, puhelimesi poimii signaalin aina, kun astut autoosi ja sovellus aloittaa seuraamaan ajomatkaasi automaattisesti. Kun poistut autosta matkasi päätteeksi, sovellus lopettaa matkasi tallentamisen.
Aseta se vain jonnekin autossasi. Se on pienempi kuin omena ja mahtuu melkein minne tahansa.
iBeacon toimii Android- ja Apple-puhelinten kanssa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään iPhone 6S -mallia tai sitä uudempaa.
Ei. iBeacon käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa, joka kuluttaa erittäin vähän akkua.
Jos päivität vuositilaukseen, lähetämme sinulle iBeaconin ilmaiseksi.
Voit tilata iBaconin, kun päivität Basic-tilaukseen. Valitse vuositilaus ja annamme sinulle yhden ilmaiseksi.