Sovellus käynnistyy ja pysähtyy itsestään

Automaattinen seuranta iBeaconin avulla

iBeaconin avulla sovellus tallentaa automaattisesti tietyllä ajoneuvolla tekemäsi matkat. Näin voit välttää sellaisten matkojen seuraamisen, joissa olet matkustajana, kuljet polkupyörällä tai käytät julkista liikennettä. iBeaconin avulla säästät aikaa matkojen tarkistamisessa sekä kulutat vähemmän puhelimesi akkua.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Kuinka se toimii?

Kun sijoitat iBeaconin ajoneuvoosi, sovellus havaitsee, kun saavut autollesi tai poistut sen lähettyviltä. Driversnote seuraa matkojasi automaattisesti, vaikka sovellus olisi suljettu.

01
ASTUESSASI AUTOON
Puhelimesi havaitsee Driversnote iBeaconin ja kirjaa, että olet astunut autoon.
02
ALOITA AJAMINEN
Se auttaa tallentamaan matkasi alusta loppuun ajaessasi. Sovellusta ei tarvitse avata.
03
AJONEUVOSTA POISTUMINEN
Kun poistut autostasi, sovellut lopettaa tallennuksen. Lähetämme sinulle ilmoituksen, jossa kerromme, että ajomatka on kirjattu.

Älykäs luokittelu

Sovellus tunnistaa, kenen luona kävit, ja luokittelee matkan. Joko työajoihin tai työajoihin työtuntiesi ja aiemmin kirjaamiesi ajomatkojen perusteella.

Lisätietoja luokittelusta

Näin pääset alkuun

Driversnote iBeacon kuuluu osaksi Basic-tilausta. Kun päivität tilauksen saat mahdollisuuden saada iBeaconin mukaan tilaukseen. Pääset alkuun tekemällä tilauksen ja asettamalla iBeaconin autoosi.

Rekisteröidy ilmaiseksi

Usein kysytyt kysymykset

Driversnote iBeacon on pieni Bluetooth-laite, joka lähettää signaalia. Kun asetat iBeaconin autoosi, puhelimesi poimii signaalin aina, kun astut autoosi ja sovellus aloittaa seuraamaan ajomatkaasi automaattisesti. Kun poistut autosta matkasi päätteeksi, sovellus lopettaa matkasi tallentamisen.

iBeacon mahdollistaa tarkimman mahdollisen automaattisen seurannan, koska se kertoo sovellukselle tarkalleen, milloin seuranta aloitetaan. Liikkeen seuraaminen perustuu puhelimesi liiketunnistukseen. Siihen voi sisältyä matkoja, jotka on tehty julkisella liikenteellä, polkupyörällä tai kollegan ajoneuvolla. Voit välttää tämän pitämällä iBeaconin seurattavassa ajoneuvossa. Tarkistettavia matkoja syntyy vähemmän ja puhelimesi akku ei kulu niin paljon.

Aseta se vain jonnekin autossasi. Se on pienempi kuin omena ja mahtuu melkein minne tahansa.

iBeacon toimii Android- ja Apple-puhelinten kanssa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään iPhone 6S -mallia tai sitä uudempaa.

Ei. iBeacon käyttää Bluetooth Low Energy -tekniikkaa, joka kuluttaa erittäin vähän akkua.

Jos päivität vuositilaukseen, lähetämme sinulle iBeaconin ilmaiseksi.

Voit tilata iBaconin, kun päivität Basic-tilaukseen. Valitse vuositilaus ja annamme sinulle yhden ilmaiseksi.