Raporttisi on valmiina aina tarvittaessa

Kilometridokumentaatiosi on aina valmiina. Olet vain yhden napsautuksen päässä yksityiskohtaisista raporteista, jotka ovat saatavilla mobiililaitteella tai tietokoneella.

Kaikki mitä tarvitset

Yksityiskohtainen kilometridokumentaatio

Saat mukautettavan raportin kaikista ajomatkoistasi, jotka voidaan ladata PDF- tai Excel-tiedostoina, valmiina annettavaksi työnantajallesi tai kirjanpitäjällesi.

Raportti on valmis käytettäväksi dokumentaationa esimerkiksi korvaushakemuksissa tai verovähennyksissä.

PDF
Excel

Muokattava kilometrikorvaus

Alusta alkaen kilometrikorvauksesi lasketaan automaattisesti paikallisen paikallinen veroviranomainen ohjeistuksen perusteella ja huolehdimme, että pysymme ajan tasalla puolestasi. Halutessasi voit määrittää omat mukautetut yrityshinnat tai olla laskematta korvaussummia lainkaan.

Kilometrimittarin loki

Jos sinun täytyy dokumentoida autosi matkamittarilukema säännöllisesti, autamme sinua siinä. Teemme kirjaamisesta helppoa ja voimme jopa lähettää sinulle muistutuksia. Sinä valitset matkamittarin kirjaamistiheyden, ja me hoidamme laskelmat ja sisällytämme ne raporttiisi.

Ajoneuvot ja työpisteet

Jos sinun on säännöllisesti kirjattava autosi matkamittarin lukema, meistä on sinulle apua. Teemme kirjaamisesta helppoa ja lähetämme sinulle jopa muistutuksia. Sinä valitset kuinka usein kirjaat matkamittarin lukeman ja me huolehdimme puolestasi laskemisesta ja sisällytämme sen raporttiisi.

Muut ominaisuudet

Lisätietoja seurannasta Lisätietoja luokittelusta