Raporttisi on valmiina aina tarvittaessa

Kilometridokumentaatiosi on aina valmiina. Olet vain yhden napsautuksen päässä yksityiskohtaisista raporteista, jotka ovat saatavilla mobiililaitteella tai tietokoneella.

Kaikki mitä tarvitset

Yksityiskohtainen kilometridokumentaatio

Saat mukautettavan raportin kaikista ajomatkoistasi, jotka voidaan ladata PDF- tai Excel-tiedostoina, valmiina annettavaksi työnantajallesi tai kirjanpitäjällesi.

Raportti on valmis käytettäväksi dokumentaationa esimerkiksi korvaushakemuksissa tai verovähennyksissä.

PDF
Excel

Muokattava kilometrikorvaus

Alusta alkaen kilometrikorvauksesi lasketaan automaattisesti paikallisen paikallinen veroviranomainen ohjeistuksen perusteella ja huolehdimme, että pysymme ajan tasalla puolestasi. Halutessasi voit määrittää omat mukautetut yrityshinnat tai olla laskematta korvaussummia lainkaan.

Kilometrimittarin loki

Jos sinun täytyy dokumentoida autosi matkamittarilukema säännöllisesti, autamme sinua siinä. Teemme kirjaamisesta helppoa ja voimme jopa lähettää sinulle muistutuksia. Sinä valitset matkamittarin kirjaamistiheyden, ja me hoidamme laskelmat ja sisällytämme ne raporttiisi.

Ajoneuvot ja työpisteet

Jos sinun on säännöllisesti kirjattava autosi matkamittarin lukema, meistä on sinulle apua. Teemme kirjaamisesta helppoa ja lähetämme sinulle jopa muistutuksia. Sinä valitset kuinka usein kirjaat matkamittarin lukeman ja me huolehdimme puolestasi laskemisesta ja sisällytämme sen raporttiisi.

Muut ominaisuudet

Lisätietoja seurannasta Lisätietoja luokittelusta

Usein kysytyt kysymykset

Ajokilometrilokissa täytyy olla yleisiä tietoja ajostasi koko vuodelta sekä tarkemmat tiedot jokaisesta vuoden kuluessa ajamastasi matkasta. Tämä sisältää vuosittaiset ajokilometrit sekä kunkin matkan päivämäärän, alku- ja päätepisteet sekä matkan tarkoituksen (esim. henkilökohtainen tai työajo). Driversnoten avulla voit kirjata kaikki vaaditut tiedot matkasta automaattisesti ajolokiin.

Verolainsäädännön mukaan sinun täytyy pitää kirjaa ajokilometreistä ajantasaisesti ja asianmukaisesti. Tämä tarkoittaa, että ajokilometriloki täytyy päivittää vähintään kerran viikossa ja siihen on kirjattava kaikki vaaditut tiedot matkoista.

Voit käyttää paperista kirjaa, PDF-tiedostoa tai Excel-tiedostoa ajokilometrilokinasi, kunhan kirjaat kaikki tarvittavat tiedot työajostasi. Manuaalisten lokien pitäminen voi olla vaivalloista, jos ajat paljon työssäsi. Suosittelemmekin ajokilometrit automaattisesti kirjaavaa sovellusta, kuten Driversnotea, joka kirjaa tiedot puolestasi ja luo ajokilometrilokin napin painalluksella.