Raporttisi on valmiina aina tarvittaessa

Ajopäiväkirja on aina valmiina. Yksityiskohtaiset raportit ovat vain yhden napsautuksen päässä sekä mobiililaitteella että tietokoneella.

Kaikki mitä tarvitset

Yksityiskohtainen ajopäiväkirja

Saat kaikista ajomatkoistasi mukautettavan raportin, joka voidaan ladata PDF- tai Excel-tiedostona, valmiina annettavaksi työnantajalle tai kirjanpitäjälle. Verohallinto vaatii tiettyjä tietoja, ja ne löytyvät raportista. Raportti on valmis käytettäväksi esimerkiksi kilometrikorvaushakemuksissa tai verovähennyksissä.

PDF
Excel

Mukauta kilometrikorvausta

Kilometrikorvauksesi lasketaan alusta alkaen automaattisesti sen mukaisesti, mitä Verohallinto vaatii. Huolehdimme siitä, että vaatimukset pysyvät ajan tasalla. Halutessasi voit määrittää omat mukautetut yrityshinnat tai olla laskematta korvaussummia lainkaan.

Matkamittarin lukema

Jos sinun täytyy dokumentoida autosi matkamittarin lukema säännöllisesti, autamme sinua siinä. Teemme kirjaamisesta helppoa ja voimme jopa lähettää sinulle muistutuksia. Sinä valitset matkamittarin lukeman kirjaamistiheyden, ja me hoidamme laskelmat ja sisällytämme ne raporttiisi.

Ajoneuvot ja työpisteet

Onko sinun pidettävä ajopäiväkirjaa useille ajoneuvoille tai raportoitava ajokilometrejä useammalle kuin yhdelle työnantajalle? Ei huolta. Voit helposti luokitella matkat ja raportoinnin eri ajoneuvoille ja työpaikoille.

Muut ominaisuudet

Lisätietoja seurannasta Lisätietoja luokittelusta

Usein kysytyt kysymykset

Ajopäiväkirjan tulee sisältää yleistä tietoa ajostasi koko vuodelta sekä tarkat tiedot jokaisesta vuoden aikana tehdystä matkasta. Tämä sisältää vuosittaiset ajokilometrit sekä kunkin matkan päivämäärän, alku- ja päätepisteet sekä matkan tarkoituksen (esim. henkilökohtainen tai työajo). Driversnoten avulla kirjaat kaikki vaaditut tiedot matkoista automaattisesti.

Verolainsäädännön mukaan ajokilometrit tulee kirjata ajantasaisesti ja asianmukaisesti. Ajopäiväkirjaa on päivitettävä vähintään kerran viikossa, ja siihen on kirjattava kaikki vaaditut tiedot matkoista.

Ajopäiväkirjaa voi pitää paperilla tai sähköisesti, kunhan se sisältää kaikki tarvittavat tiedot työajostasi. Jos ajoja kertyy paljon, niden kirjaaminen käsin voi olla työlästä. Siksi suosittelemme ajokilometrit automaattisesti kirjaavaa sovellusta, kuten Driversnotea, joka kirjaa tiedot puolestasi ja luo ajopäiväkirjan napin painalluksella.