Ajopäiväkirjan automatisointi

Ajopäiväkirjan pitäminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Kirjaa matkat automaattisesti sekä luo ja jaa ajopäiväkirjan tietoja nopeasti saadaksesi kilometrikorvauksia tai verovähennyksiä.

4,6 / 5
Yli 70 000 sovellusarvostelua ja -arviota
Miten se toimii

Ajokilometrien automaattinen seuranta

Matkojesi automaattinen seuranta

Driversnoten ajokilometrien kirjaamissovelluksen avulla voit seurata matkoja automaattisesti – sovellusta ei edes tarvitse avata. Kirjaamme kaikki tarvittavat tiedot puolestasi ja laskemme kilometrikorvauksen. Voit aina lisätä tai muokata matkatietoja myöhemmin.

Lue lisää Rekisteröidy

Älykäs matkojen luokittelu

Työ- vai yksityismatka?

Noudata verolainsäädäntöä kirjaamalla kilometrit oikeaan luokkaan. Tarkista ja luokittele matkat työ- tai yksityismatkoiksi yksinkertaisessa yleiskatsauksessa. Lisää työaikasi sovellukseen, niin luokittelemme matkasi automaattisesti.

Lue lisää Rekisteröidy

Jaa ajopäiväkirjasi

Noudata verolainsäädäntöä vain muutamalla napautuksella

Ajopäiväkirja on valmis lähetettäväksi vain muutamalla napautuksella. Voit luoda raportteja tien päällä, tallentaa ne PDF- tai Excel-muotoon ja lähettää suoraan sovelluksen kautta. Ajopäiväkirjan tiedot ovat aina käytettävissä pilvipalvelussa.

Lue lisää Rekisteröidy

Usein kysytyt kysymykset

Ajopäiväkirjan kirjataan ajoneuvolla tehdyt matkat työnantajaa tai Verohallintoa varten. Ajopäiväkirjan tulee sisältää tarkat tiedot kaikista työajoista, kuten asiakastapaamisista, työmaakäynneistä tai työtapahtumaan matkustamisesta. Ajopäiväkirjan avulla voit hakea verovähennyksiä, kilometrikorvauksia työnantajalta tai laskuttaa matkakulut asiakkailta.

Ajopäiväkirjan luomiseksi sinun on kirjattava kunkin matkan ajokilometrit, päivämäärä, määränpää, tarkoitus sekä muut olennaiset tiedot. Suosittelemme kokeilemaan ajopäiväkirjasovellusta näiden tietojen nopeaan kirjaamiseen.

Henkilöiden, jotka käyttävät omaa ajoneuvoaan työssä ja saavat kilometrikorvauksia tai verovähennyksiä, tulee yleensä pitää ajopäiväkirjaa. Tähän kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat, urakoitsijat sekä työntekijät, jotka saavat kilometrikorvausta työhön liittyvistä ajoista.

Aloita ilmaiseksi

Yksikään matka ei jää kirjaamatta

Me hoidamme homman, sinun on helppo päästä alkuun ja sitäkin helpompi jatkaa.

Seuraa matkoja automaattisesti
Luokittele matkat helposti
Hanki verolainsäädännön mukaiset raportit
Et tarvitse luottokorttia. Aloita ilmaiseksi.
4,6 / 5
Yli 70 000 sovellusarvostelua ja -arviota