Ajopäiväkirjan automatisointi

Ajopäiväkirjan pitäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Seuraa ajokilometrejäsi automaattisesti, ja luo ja jaa tiedot nopeasti kilometrikorvausta tai -vähennyksiä varten.

4,6 / 5
Yli "70 000 sovellusarvostelua ja -arviota
Kuinka se toimii

Ajokilometrien automaattinen seuranta

Kilometrien seuranta on nyt helppoa

Driversnoten ajopäiväkirjasovelluksen avulla voit seurata matkoja automaattisesti – sovellusta ei edes tarvitse avata. Kirjaamme kaikki tarvittavat tiedot puolestasi ja laskemme korvauksen. Voit aina lisätä tai muokata matkan tietoja myöhemmin.

Lue lisää Rekisteröity

Älykäs ajomatkojen luokittelu

Työ- vai yksityismatka?

Noudata VEROSÄÄNTÖJÄ kirjaamalla kilometrit oikeaan luokkaan. Tarkista ja luokittele matkasi työ- tai yksityismatkoiksi yksinkertaisessa yleisnäkymässä. Lisää työaikasi sovellukseen, niin luokittelemme matkasi automaattisesti.

Lue lisää Rekisteröity

Jaa ajopäiväkirjasi työnantajasi tai VEROTTAJAN kanssa.

Noudata vero-ohjeistusta vain muutamalla napautuksella

Jopäiväkirjasi on valmis lähetettäväksi vain muutamalla napautuksella. Luo kilometriraportteja tien päällä, tallenna PDF- tai Excel-muodossa ja lähetä suoraan sovelluksen kautta. Tiedot ovat aina käytössäsi pilvessä.A

Lue lisää Rekisteröity

UKK

Ajopäiväkirjan on sisällettävä tarkat tiedot jokaisesta työmatkasta. Tallenna jokaisen matkan ajettu kilometrimäärä, aika, määränpää ja tarkoitus. Älä myöskään unohda merkitä ajoneuvon matkamittarin lukemaa vuoden alussa ja lopussa. Vaikka ajopäiväkirjaa voi pitää paperillakin, voit säästää runsaasti aikaa käyttämällä ajopäiväkirjasovellusta, joka automatisoi tämän prosessin puolestasi.

Laske kilometrikorvauksesi yksinkertaisesti kertomalla ajetut kilometrit kuluvan vuoden kilometrikorvaustaksalla tai taksalla, jolla saat korvauksen. Jos olet esimerkiksi ajanut 4000 kilometriä työajoa tänä vuonna ja käytät VEROTTAJAN määrittämää kilometrikorvausta (58,5 senttiä vuonna 2022), laskutoimitus on seuraavanlainen:

4000 kilometriä x 46 senttiä = 1840 € kilometrikorvauksina.

Jos sinulle kertyy työmatka-ajoa, suosittelemme pitämään ajopäiväkirjaa! Voit hakea kilometrivähennystä vuotuisesta veroilmoituksessasi, ja se on suunniteltu auttamaan sinua ajoneuvon omistamisesta ja työkäytöstä aiheutuvissa kuluissa. Jos ajat paljon työmatkoja, voit säästää kunnon summan vuodessa. Varmista, että sinulla on VEROSÄÄNTÖJÄ noudattava ajopäiväkirja, josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot kilometrikorvausten hakemiseen.

ALOITA ILMAISEKSI

Yksikään matka ei jää kirjaamatta

Me hoidamme homman, sinun on helppo päästä alkuun ja sitäkin helpompi jatkaa.

Seuraa matkoja automaattisesti
Luokittele matkat helposti
Hanki verosääntöjä noudattavat raportit
Et tarvitse luottokorttia. Aloita ilmaiseksi.
4,6 / 5
Yli "70 000 sovellusarvostelua ja -arviota