Seuraa ajokilometrejä automaattisesti
Aloita
Esittelyssä Driversnote for Web
14 helmikuu 2022 - Lukuaika 2 min

Esittelyssä Driversnote for Web

Tutustu uusiin ominaisuuksiin nopeasti. Lissi tukipalvelustamme esittelee kaikki uudet ominaisuudet ja miten ne säästävät aikaa ajopäiväkirjan täyttämisessä!

Video on saatavilla vain englanniksi.
 

Driversnote

Matkojesi automaattinen seuranta

Yli miljoona kuljettajaa luottaa meihin

Mitä uutta?

Lisää matkoja

Voit luoda matkoja helposti lisäämällä aloitus- ja lopetussijainnit. Reitin muuttaminenkaan ei ole ongelma. Raahaa reittiviivaa niin, että se vastaa tarkasti ajamaasi reittiä.

Pikatoiminnot

Vie hiiri minkä tahansa matkan päälle ja tarkista sen tiedot nopeasti. Klikkaa kotisymbolia luokitellaksesi matkan henkilökohtaiseksi tai salkkusymbolia luokitellaksesi sen työmatkaksi. Haluatko poistaa matkan? Klikkaa roskakorin kuvaa.

Ryhmän muokkaus

Valitse useita matkoja ja lisää niihin sama muistiinpano. Siirrä useita matkoja kerralla toiseen ajoneuvoon tai työpaikalle. Muuta työmatkat henkilökohtaisiksi matkoiksi tai päinvastoin.

Raportointi

Samat asetukset sovelluksessa, mutta enemmän tilaa. Siirry raporttisivulle luomaan ja hallinnoimaan raportteja.

Mitä olet mieltä?

Haluamme saada palautetta ja toivomme, että jaat ajatuksesi kanssamme! Jos katsot, että meidän pitäisi lisätä verkkoon jotain tai parantaa käyttökokemusta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Mukava seurantaa. The Driversnote Team! 

 

Ajopäiväkirjan automatisointi

Ajopäiväkirjan täyttäminen käsin voi olla työlästä. Katso, miten voit seurata matkojasi automaattisesti kilometrikorvausten tai vähennysten saamiseksi.
Uusimmat julkaisut
Automatisoi ajopäiväkirja
Seuraa ja raportoi ajokilometrejäsi helposti. Säästä aikaa ja vaivaa Driversnoten avulla.
Aloita